Poreç – Rovinj

Porec - Rovinji jane pjese e gadishullit te Istrias , nje nga zonat me te bukra turistike te Kroacise. Kjo zone njihet per standarte te larte te restoranteve , bareve dhe hoteleve te kategorise superiore perbejne pa dyshim yllin e destinacioneve turistike dhe kulturore te Kroacise Veri Perendimore. Me nje histori te pasur arkeologjike , historike , kulturore , pejsazhe mbreslenes te natyres me kontraste te forta te detit blu , ishujve te shumte , bimesi mesdhetare, Rovinj - Poreci jane destinacionet perfekte per te mos u humbur , eksperienca qe te lene mbresa per nje kohe te gjate.

Pjesa e qyteteve te vjetra me ndikime nga perandoria romake e me tej , kane nje gershetim perfekt. Me tendencat e reja te zhvillimit te turizmit duke i kthyer keto 2 qytete bregdetare ne 2 qendra te medha te turizmit verore. Mijera turiste nga vende te ndryshme te botes vizitojne dhe pushojne ne keto parajsa turistike me sherbim cilesore qe ofrojne nje larmi te madhe aktivitetesh ditore