HOTEL AVALA 4* BUDVA VITI I RI 2017

Dhome per 2 nete

*Dhome dyshe Standarte
*Dhome dyshe Superiore me pamje nga deti

€ 389
€ 435

Dhome per 3 nete

*Dhome dyshe Standarte
*Dhome dyshe Superiore me pamje nga deti

€ 488
€ 558

Paketa Perfshin
* Akomodimin dhe mengjeset ne varesi te paketes
* Pije mireseardhje me daten 31.12.2016
* Mbremja Gala e Vitit te Ri me darke Bufe me muzike live & llotari te pasur pa pije me kengetare
* Me date 01.01.2017 , Sherbim me mengjes te vone deri ne ora 14:00
* Hyrje e lire ne Spa
* Perdorimi i pishines se brendeshme , Jacuzzi, Saunas, Relax zone, Hammams, Tapidarium, cold plunge pool...
* Koha minimale e qendrimit 2 nete
* Cmimi i dhene eshte per dhome & perfshin te gjitha sherbimet e mesiperme , bazuar ne akomodimin ne dhome dyshe superior ose standarte me pamje nga deti
*Femijet nga mosha 2 – 6.99 vjece jane free ne dhome
*Femijet nga mosha 07 – 11.99 vjece jane 20 Euro te akomoduar ne shtrat extra
*Mbremja Gala per femijet nga mosha 2 – 11.99 vjece 37.50 Euro
*Mbremja Gala per femijet nga mosha 12 vjece e siper 75 Euro
*Kjo eshte oferte ekskluzive e Agjencise  Albtours & nuk mund te perdoret  nga asnje subjekt  apo klient per arsye promocioni apo keq perdorimi