HOTEL BIANCA 5* 13.03 – 30.04.2017

SPRING  PACKAGE

CMIMI :  €  169

(2 nete e 3 dite ) ne Dhome Superiore ose Ekzekutive
Cmimi eshte per cifte
Mengjesi dhe darka per dy persona ne restrant Chives
20% zbritje ne menun a la Carte ne restorantin CHives
Mberritje e hershme & largim i vone nga hoteli
Hoteli ofron pishine te mbyllur me uje te ngrohte , sauna , fitness , internet
20 % zbritje ne trajtimet e SPA
Parkimi free
Femijet 0 – 4.99 vjec pa pagese .
Femijet prej 05 – 11.99 vjec , 14 Eur
Personi i trete i rritur mund te akomodohet vetem ne dhomat Executive / Suitat
Personi i trete ne dhome paguan 50% te vleres se nje personi te rritur