Hotel Butrinti

Hotel Butrinti 5*****  eshte i vendosur ne pjesen me terheqese te bregdetit shqiptar, ne nje copez te Mesdheut te mbetur per mrekulli e virgjer, ne Sarande.

Hoteli me 5 yje eshte nje ndertese e re ne nje zone me tradita. Kur te ktheheni nga ekskursionet ne zonat e shumta e interesante te Sarandes si Kalaja, pika arkeologjike e Butrintit apo Ksamili, hoteli ve ne dispozicionin tuaj ambjente luksoze te piano barit dhe pub-it, ku ju mund te pushoni nen tingujt e muzikes se zgjedhur dhe koktejleve me te veçante. Bari, salla e restorantit, tarraca ne ajer te paster dhe kuzhina qe kujdeset per mengjesin, atipastat, garniturat tradizionale te gastronomise shqiptare.Hotel Butrinit duke patur nje pozicion te shkelqyer gjeografik, krijon vendin ideal per te organizuar e pritur mbledhje si dhe per cdo lloj turizmi.

Pajisjet e Dhomes :

  • Televizor & digitalb
  • Sherbim pastrues ne dhome
  • Telefon ne dhome
  • Minibar
  • Butrinti Sweet Sleeper Beds
  • High-speed Internet access
  • Telefon direkt (international)
  • In-room safe