Hotel Metropol

Hotel Metropol 4**** eshte padyshim nje nder hotelet me te mira ne pjesen e liqenit nga qytetit i Ohrit ne drejtim te Shen Naumit. Me nje arkitekture dhe forme te vecante ai mbetet nje strukture interesante per tu ofruar ne te gjitha stinet , nje eksperience pozitive per te gjithe ato qe duan te prekin komoditetin dhe qetesine , sherbimet profesionale dhe bukurine e Liqenit te Ohrit. Ne te gjitha rastet hotel Metropol eshte i keshillueshem per ato individe apo familje qe kane mjetin e tyre.

Vendndodhja: Hotel Metropol ndoshet rreth 6 km nga qytetit i Ohrit , pozicionuar ne breg te liqenit te Ohrit ne nje lartesi 700m mbi nivelin e detit ka nje infrastrukture te plote hoteliere dhe nje kombinim shume te mire te komoditetit te hotelit me natyren per rreth.

Akomodimi: Hotel Metropol ka 110 dhoma plotesisht te rinovuara me ajer te kondicionuar , banjo , ballkone , tv me satelit , pamje liqeni & parku , minibar. Gjithashtu ka 4 suita klasike , 1 suite De Luxe & 1 suite Presidenciale.

Argetimet & lojrat: Hotel Metropol ka 3 restorante , disa bare , pishine te brendeshme , salla konferencash , 5 fusha basket bolli , 2 volejbolli , 3 fusha tenisi , sauna , fitnes , pingpong , bilardo , dyqan suveniresh si dhe kompleksin e kazinos , nje nder me te medhate ne Maqedoni.

Sherbimet: Hotel Metropol ofron sherbime ne BB , HB & FB. Pijet e buta & te forta ofrohen me pagese shtese .