HOTEL SPLENDID RESORT & SPA 5* BECICI VITI I RI 2018

Dhome dyshe per tre nete

Dhome dyshe Superiore Pamje Mali

Cmimi per person

€ 380

Dhome dyshe Superiore Pamje nga deti

Cmimi per person

€ 440

Paketa perfshin

* Cmimi eshte per person ne dhome dyshe ku perfshihen 3 mengjese dhe daka Gala
* Mbremja Gala e Vitit te Ri me muzike live & llotari te pasur pa pije me kengetare Severina + nje i ftuar surprize + Zuti Sehatlic Orchestra  me date 31.12.2017 & 01.01.2018
* Sherbimi I darkes per daten 01.01.2018 ka pagese shtese 35 Eur per  person, me dt. 02.01.2018 sherbimi i darkes ka pagese shtese 20 Eur per person, i ftuar dhe kengetari Haris Dzinovic
 
* Hyrje e lire ne Spa
* Perdorimi i pishines se brendeshme , Jacuzzi, Saunas, Relax zone, Hammams, Tapidarium, cold plunge pool...
* Koha minimale e qendrimit 3 nete
* Cmimi i dhene eshte per dhome & perfshin te gjitha sherbimet e mesiperme , bazuar ne akomodimin ne dhome dyshe superior ose standarte me pamje nga deti
*Personi i trete ne dhome ka 10% zbritje per dhomen ( sherbimet e darkes jane me pagese te plote)
*Femija i pare nga mosha 2 – 11.99 vjece 50% zbritje per dhome dhe darkat
*Femija i dyte nga mosha 2 – 11.99 vjece free per akomodimin ne dhome dhe 50% zbritje per darkat.
*Kjo eshte oferte ekskluzive e Agjencise Albtours & nuk mund te perdoret nga asnje subjekt apo klient per arsye promocioni apo keq perdorimi