Hotel Bianca

 

Hotel Bianca 5***** eshte struktura hoteliere me moderne e qytezes turistike te Kolashinit ne Mal te Zi . Hotel Bianca ka nje arkitekture terheqese qe pershtatet me ambjentin natyror ne te cilin eshte ndertuar, nje hotel ne te cilin kater elemntet e natyres jetojne ne harmoni me njeri tjetrin duke i dhene klientit kenaqesine per te kaluar disa dite te gezuara. Hoteli eshte rikonstruktuar plotesisht ne vitin 2006.Nje kombinim i perkryer i natyres malore dhe nje resorti turistik te nje kategorie shume te larte me infrastrukture te plote turistike .

Vendndodhja: Hotel Bianca  ndodhet ne mes te nje pylli pishash & perballe ka pamje te malit te Bjelashices. Rreth 75 km nga Podgorica per te arritur ne natyren e mahnitshme te riveres te Tares dhe Moracas. Nje strukture hoteliere e hapur gjate gjithe vitit.

Akomodimi:Hotel Bianca ka 117 dhoma moderne me ajer te kondicionuar , banjo , tharese flokesh , tv me satelit ,kasaforte, internet .

Argetimet & lojrat: Hotel Bianca ka , internet , minimarket ,fitness , sauna , pishine te brendeshme & te jashtme ,argetim gjate gjithe dites per te gjitha moshat , taverne , SPA , foto Safari, rafting, shetitje me kuaj.

Sherbimet: Hotel Bianca ofron sherbime ne BB &  HB gjate gjithe dites . Te gjitha vaktet jane bufe .Pijet alkolike & joalkolike vendase nuk jane te perfshira ne cmim.Salla e konferencave & amjente te tjera jane te pershtashme per zhvillim e nje numer aktivitetesh