Hotel Adriatik

Hotel Adriatik   5*****  eshte një hotel luksoz dhe i qetë, në zemër të bregdetit shqiptar. Godina e hotelit eshte transformuar e restauruar me shije duke u kthyer keshtu ne nje nga hotelet me te mire ne Shqiperi. Mjediset çlodhëse mund të shfrytëzohen për biznes dhe pushime, ku çdokush do të ketë në dispozicion plazhin me rërë të bardhë, baret dhe kopshtin me palma pranë një pishine të madhe. Ne Hotel Adriatik do të gjeni të gjitha shërbimet e nevojshme, një mjedis magjik. Pajisjet e Dhomes...
More

Hotel Tropikal

Hotel Tropikal Resort 3***  I bazuar ne stilin e ndertimeve te tilla ne Mesdhe, Tropikal eshte nje kompleks i ri i sapo perfunduar ne plazhin e Durresit,zona e njohur si Plepa. Perbehet nga nje hotel shume i mire me standard me te larte se 3 yje si dhe nga disa ndertime perdhese te cilat ofrojne akomodim me standard me baze. Plusi i madh i ketij kompleksi eshte fakti qe perfshin nje territor me siperfaqe 9 hektare me kopeshte, peme, lulishte dhe ambjente shlodhese.Pervec plazhit te detit Adriat...
More